2009. december 9., szerda

Egy angyal, egy angyal...

...iderepült erre a párnára, meg még kanyarítottam hozzá egy másikat szabad gépi tűzéssel.
Amúgy különben orvoslátogatók ( kínvigyor: :) ) lettünk: látogatjuk a fogorvost, a szemorvost, az urológust, a lányom a kórházat látogatta a múlt héten- most meg én kezdek pocsékul lenni, pont a karácsonyi hajtásban... Klassz. :(


12 megjegyzés:

Rita írta...

A párna nagyon klasst lett, Nektek meg gyogyulást kivánok!!!

Névtelen írta...

Gyógulát kivánok. A párna még a képen is látszik, hogy tele van hibával. Nem tudom miért nem lehet az őszinteséget elviselni.

Bea írta...

Köszi, mindkettőt.

leda írta...

Én is kívánom, hogy legyen már vége ennek az időszakotoknak! Talán épp karácsonyra mindenki helyre jön... :)
A párna nagyon tetszik, olyan kedves!

Abile írta...

Ez a párna igazán angyali lett! :o)) Mielőbbi gyógyulást kívánok az egész CSaládodnak!

Bea írta...

Abile, Léda, köszönöm nektek!
Névtelen: Igen, valóban vannak hibák a párnán, de nem is írtam oda, hogy ez egy remekmű. Viszont nem tudom, hogy ismerjük-e egymást, és ha igen, vajon mióta vitatkozunk bármin is? Azt írod: "Gyógulát kívánok." Hát,most mondjam, hogy nem tudsz rendesen gépelni? Amúgy meg süt a rosszindulat a kommentedből, úgyhogy ha még írnál is, nem hiszem, hogy közzé fogom tenni.
Egyébként a közepét akarva csináltam esetlegesre, mert ez az egész így "dobódott " össze, és nem szerettem volna szabályosan keretezni az angyalkát. Max., ha másodszorra csinálom majd egyszer, és tudatosan fogom tervezni. Úgyhogy engem most nem zavar, hogy a ferdepántozás nem lett szabályos, sőt! a közepén én domborítottam ki. És most nem zavart, hogy csúszik, és nem fekszik ki szépen, mert így alakult.
Mindenesetre, ez a rosszindulatú megjegyzés nem segíti a gyógyulásomat, úgyhogy kérlek, ha jót nem tudsz írni, ne írj semmit. vagy kérdezz, írj kedvesen, udvariasan. Köszi.

anyahajó írta...

Hát akkor én ezúton viszonzom a te fészbúkos gyógyuláskívánásodat! És ha kérdezhetnék egy technikait: vannak ezek a díszítőöltések a gépen, amiket én eddig csk díszítésre használtam. De itt úgy tűnik, mintha össze is tartana részeket. Tényleg? Vagy összevarrtad máshogy is és még egyszer rámentél? Kösz és legyetek mihamarabb jobban!

Bea írta...

Anyahajó: köszi, igyekszem gyógyulni.
Ez a párna jó példa az össze-vissza varrásra. :)Amikor ilyesmit varrok, ami hasonlít a crazy-re, mert szabálytalan, akkor szoktam azt csinálni, hogy lemérem és levágom flízből a hátlapot, és tulajdonképpen arra dolgozm rá a kis darabokat. Itt is van olyan, amit előre összevarrtam, és vannak olyan darabok, amit utólag hajtogattam rá, és valóban a díszítőöltéssel rögzítettem. Gondolom, te is észrevetted már, hogy a díszítőöltés jó alaposan rögzít.
Mondjuk, ezért imádom a varrógépemet, mert mindent meg lehet vele csinálni. :)

anyahajó írta...

Egyet kérdeztem, kettővel lettem okosabb, ez a crazy pw mindig is nagy rejtély volt számomra, úgyhogy köszi!

Bernadette írta...

Az angyalkát transzferpapírra nyomtattad vagy ilyen volt az anyagod? Igenis aranyos lett.

Lehet, hogy kimaradtam hozzászólás helyett beszólásból, mert csak azt látom, hogy miért nem lehet elviselni a kritikát.

Kedves Névtelen:
a.)mert nem a te dolgod, hogy bírálj bárkit is.
b.) Ha már bírálsz, legalább névvel és elérhetőséggel tedd ezt, had tekintsük meg a te tökéletes alkotásaidat.
c.) nem kell, hogy neked tetsszen, nem a tiéd. Emellett, ha a te kapnád, és akkor sem tetszene, illetlenség ilyet mondani, valakinek, aki szívvel-lélekkel készítette.
d.) Tekintve, hogy regisztrációd sincs, vagy csak nem voltál hozzá elég egyenes, hogy megmutasd, nem tudom, miért éreztél ilyen erős belső késztetést, hogy leszóld más munkáját.
e.) Ha valahová ismeretlenül beszólunk-ami nem baj, hiszen ez egy nyílt blog- köszönünk, és bemutatkozunk.

Bocs Bea, ha az igazság lovagináját játszom, tudom, hogy meg tudod magad védeni nélkülem is. Ezek csak úgy eszembe jutottak. Te pedig csak mosolyogj és gyógyulj! :-)

Bea írta...

Bernadett: köszi. 278 bejegyzésemhez egy ilyen érkezett, gondoltam, azt közzé teszem, de ha még érkezik, a többit nem fogom, mert nem akarom , hogy erről szóljon a blogom.
Van ilyen anyagom, a passzio-merida webáruházból rendeltem, nem tudom, van-e még? Nem nagyon szeretem a transzferes megoldást párnán.
Anyhajó: a crazy úgy indult, hogy gyönyörű anyagok maradékaiból. Vannak, akik megtervezik, én most direkt nem, hogy valóban esetleges legyen. Nem tetszhet mindenkinek, nekem jó játék volt.

Monika írta...

Én itt csak tátom a számat ennek a Névtelennek a beszólásán.Elolvastam néhányszor,hátha kijön belőle valami értelmes,vagy hátha vicc,de úgy látszik nem az.:(
Nem értem....
Nekem nagyon tetszik,mint minden,amit Bea varr: punk-tum!!

Grün und elegant auf DaWanda
Mini_logo

Entdeckt auf DaWanda

Von: granatalma

Grün und elegant

DaWanda Shop-Widget
Related Posts with Thumbnails

Followers

Labels

ablakképek (1) adventi (1) ajándék (15) alkotás (1) angyalkák (5) anyagok (3) anyukám (3) applikáció (3) apróságok (13) asztalterítő (1) babajáték (2) barátság (4) barna (2) bartell (1) basanadrág (2) blúz (1) címke (1) csak úgy (10) csere-bere (1) csíksomlyó (1) dekoráció (3) díszítés (1) dühöngés (4) édesség (1) egérke (1) egész ruha (6) egészségünk (10) ékszer (2) ékszerek (5) eladó (1) eladó textilek (2) elköltöztem (1) élmények (1) emlékek (1) emlékezés (1) érdekességek (2) erdélyi kirándulás (4) események (13) esküvő (2) eszközök (2) etsy (2) éves terv (1) ezmegaz (1) fali tároló (1) faliképek (4) faliszőnyeg (5) fárasztó (1) festés (2) figurák (1) film (4) fogyókúra (1) foltvarrás (139) fonalak (1) fotók (2) függöny (3) függőségek (1) gerinctorna (2) gondolatok (26) gyerekdolog (15) gyerekeknek (5) gyerekrajz (2) gyerekruha (1) gyöngyök (3) gyümölcskenyér (1) házi áldás (4) helyipénzek (1) hétköznapok (1) hímzés (1) hitelek (1) hittan (4) horgolás (13) humor (10) húsvét (4) húsvéti (1) illusztráció (1) indiai anyagok (2) influenza (1) internet (1) japán táska (8) játék (21) jelképek (6) kacagva angolul (1) kalandok (3) kámzsa (1) karácsonyi (26) kék (1) kék ruha (2) kelta technika (1) kert (2) kiállítás (6) kifesthető (3) Kipécézve (1) kirándulás (7) kitűzők (3) könyv (1) környezet- és varróbarát bevásárlótáska (3) környezetbarát megoldás (1) kötés (33) közérdekű (3) kreatív (4) kutya (1) lakberendezes (1) lakberendezés (2) macska (4) macskaszemes (1) mandala (3) maradék felhasználása (1) mesés blog (1) mikulás (1) motívumok (6) munkafolyamat (17) narancsos (2) német (3) népművészet (9) neszeszerek (13) női dolgok (1) női felső (1) nyári (1) nyárias (1) nyelvtanulás (2) nyereményjáték (1) okos válasz- szép ajándék (1) online oktatás (1) online tanterem (1) otthon (3) ötletek (7) P.I.F. (1) pályázat (1) papírmunka (3) parna (1) párna (8) párnák (16) pasis anyagok (3) patchwork (1) pénztárcák (3) pénzügyek (5) perzsa minta (2) PPO (1) procionos festés (3) rajz (6) receptek (21) régiség (2) rendezvény (1) rendezvények (1) retro (1) romantikus (1) rózsa (1) rózsás (1) rózsaszín (1) ruha (3) ruhadíszítés (4) sablon (4) sapka (2) selyemfestes (3) selyemfestés (25) selyemkendő (3) shabby chick (1) sorsolás (1) sport (2) stílus tanácsadás (1) sütemény (1) szabad gépi tűzés (17) szabadkaros tűzés (5) szabás-varrás (2) számláló (1) szecesszió (1) szeminol-technika (1) szerelem (1) színezhető (1) szív (1) szökőkút (1) szüret (1) szütyő (1) takaró (11) tartók (6) táska (78) táska foltvarrás (2) táskák (59) tavaszi (3) tavaszi dekoráció (1) tél (3) templom (1) tények (1) tervek 2009 -re (1) testtáska (2) textilfestés (3) textilművészet (1) történet (13) tulipános (1) tunika (1) új honlap (1) újrahasznosítás (2) usb-re csatlakoztatható pohármelegítő (1) ügyek-bajok (4) vállon átvetős (2) varrás (9) vásár (7) védekezés az influenza ellen (5) vicces (53) vidám (1) virág motívumok (2) virágok (2) virágos (2) viselet (2) webkamera (1) zöldes (1)