2009. október 30., péntek

no komment :)

Tegnap nagyon fájt a hátam, férjem türelmesen masszírozta-símogatta... nekem meg eszembe jutott feltenni a kérdést, hogy mi a csudát szeret rajtam? Lassan 45 leszek (éves, nem kiló ! :P ), rozoga vagyok és navalygós, mi öröme van még bennem? megkérdeztem tőle, hogy ha még rosszabb lesz a helyzet, mit fog rajtam szeretni? Azt mondta, hogy a humorom azért meg fog maradni, és azt szeretni fogja. És mondom, ha már nem tudok beszélni?
- Nagy, boldog, ábrándos sóhaj: "Ó, az de jó lenne! "
Köszi, drágám! :)

Amikor pihent agyú vagyok


...ilyenek jutnak eszembe. Ahogy hazajött a férjem, rögtön odaadtam neki, nehogy rámfogja, hogy kőszívem van. :)Posted by Picasa

Összhang a színek közt

Posted by Picasa

2009. október 28., szerda

Mályvás-madaras


Ma szűkszavú vagyok, mert őszi szünet van- mindenki itt van, duruzsol a fülembe, egyik lány beteg, másik lánynak más gondja van, közben rajzol az étkező asztalon, hiába van saját szobája...
A táska a Meskán, a neszi a táskámban. :)


Posted by Picasa

2009. október 27., kedd

Ez tetszik :)

Ezt a fantázia (?) nevet ma Magyarországon még kb. 800 ezer kisvállakozás joggal adhatná magának - a mai adótörvények mellett.

2009. október 25., vasárnap

A hangzatos beszédekről

Emlékszem, Nagy Imre újra temetésén mennyire lelkes, rokonszenves volt az akkori Orbán Viktor.
(Nekem, személyesen, aki fiatal voltam és hittem az igazságban. És nem voltam sem történész, sem politikus alkat. Csak egy ember a sok közül.) Emlékszem Demszky Gáborra is, amikor egy rádió interjú során azt fejtegették, hogy ha a politikai nem tudom micsoda nem fog beköveztkezni, akkor könyveket fog szerkeszteni. Milyen szerény, tudós típus- gondoltam akkor. Hát, a hatalom mindkét embert megváltoztatta.
Ha még ma is úgy gondolkozna Orbán Viktor, ahogy akkor, azon a beszéden, amit én is hallottam, akkor nem nevezné a Jobbik Pártot szélsőségesnek. Akkor észrevenné, hogy óriási arányvesztések vannak a társadalomban, a gazdaságban... és a most induló mozgalmak ezeket akarják ellensúlyozni. Ez egy tünet. Gyerekneveléskor ilyen helyzetben a jó szülő meghökken, aztán elgondolkodik, majd kommunkikálni kezd... Az autokrata szülő pedig tilt, parancsol, büntet. Csak sajnos a tüneti kezelés nem elég.
Sosem akartam politizálni, mert az olyan bonyolult. Elindul egy jó kezdeményezés, és mire hatni tudna a környezetére, már ott lapul ezernyi önző érdek, persze álruhában...
Most Vukics Ferencre gondolva talán más lesz a helyzet, mert ő már nem 20 éves, hanem attól idősebb- talán ez is számít.
Nem tudom, de azt gondolom, hogy amelyik hatalom nem vállal felelősséget a polgáraiért, annak nincs joga hatalmaskodni. Nyilvánvaló, hogy nincs olyan társadalom, ahol mindenkinek jó lenne. De törkedni kell rá.

Magyarok Szövetségének gyűlése

Nagyon nehezen szakadtam el a szabásaimtól, mert az éjjel is terveztem - fejben- egy táskát , meg reggel is..
Szóval elindultunk Pestre. gyönyörű idő volt, egész végig az járt az eszemben, hogy mi mindent fogok leírni a blogra - most meg alig jut eszembe valami. Azt azért tudni kell rólam, hogy a rendszerváltás idején vagy babát vártam, vagy egy újabbat... és ezért nem voltam még életemben tüntetésen. Mostanában sem, pedig lázadozok rendesen. a mai alkalom nem tüntetés volt, hanem gyűlés, a Sándor Palota mellett. A tér úgy félig-háromnegyedig volt tele, jó arcú emberekkel. Zászlókat és transzparenseket tartottak a kezükben- jórészt a Magyarok Szövetségének vidékről felérkezett tagjai.
Amikor odaértünk, akkor olvasták fel a petíciót, amit Sólyom László protokollfőnöke vett át aztán.
(Sajnálom, hogy elfelejtettem fényképezőt vinni. ) Itt olvasható az egész szöveg.
Semmiféle nyilvánosságot nem kapott sem a Kunszentmiklós-Bösztörpusztán megrendezett Magyarok Országos Vására, sem ez a rendezvény. Pontosabban: olyanokra gondolok, mint MTV1 híradó... - mert azért mégiscsak nagyobb hír, minthogy hányan kaptak füstmérgezést... ami szintén szomorú, és szintén elgondolkodtató, hogy vajon társas házak, ahol több száz ember lakik, miért nem tudnak kifizetni alapvető javításokat?
Volt beszéd is, Vukics Ferenc beszélt- most hallottam először.
Ami számomra fontos volt: amikor arról beszélt, hogy ha megkérdezik tőle, miért csinálja azt, amit csinál? Azt mondta, hogy az Édesapjához nem ért oda időben a mentő, pedig Pécs központjában lett rosszul. A kiérkező mentőorvos nem tudta beadni az értágító injekciót, nem tudta összeszerelni a defibrillátort. 2009 -ben! Említett egy esetet 1985- ből, amikor Tahitótfalunál történt valami nagy baleset- és 9 mentő volt a közelben. (Ha rosszul írnám le, kérlek benneteket, javítsatok ki.) Az édesanyja halála egybeesik azzal a 3 hónappal, amikor egy cég (Human.. ) nem szállított gyógyászati segédeszközöket a kórházaknak, mert azoknak köztartozásuk volt. (Kérdem én: mire fel dolgozik az ország népe, és mire fel fizet adót, ha alapvető dolgokat nem fizetnek ki az adójukból? Mert állítólag nem súlyos a munkanélküliség, tehát gondolom, van bevétel, hiszen a világon is iszonyú rosszul álunk adórendszer tekintetében.)
Zárásként elénekeltük a Szózat- ot. Sajnos amikor odaértünk a szövegben: "A nagy világon e kívül nincsen számodra hely..." - nem tudtam folytatni az éneklést, mert eszembe jutott, hogy most már lassan nem lesz "e kívül". Csak egy példa: rádióban hallottam egy beszélgetést, arról, hogy hiába nyert - ha jól emlékszem a XV. ker. - területfejlesztésre pályázatot, nem tudnak építeni (utakat sem) , mert külföldi kézben van a terület, és azok nem akarnak csinálni ott semmit. Valami iparterület van ott éppen. Már lassan odáig jutunk, hogy a saját hazánkban földönfutók leszünk.
Nem jól van ez így. És akkor csak a jéghegy csúcsáról írtam.

Piilangók tánca


Egy kedves hölgy kért tőlem táskát. Nem kezdődött fényesen a dolog ;) , mert a fekete színt emlegette, és én sem a szürkét, sem a feketét nem szeretem különösebben. De azért elkezdtem gondolkozni, hogy mit is lehet kihozni ezekből a színekből...
A pillangós anyagot a passzió-meridás lányoktól vásároltam. Akkor még fogalmam sem volt róla, hogy mi lesz belőle - hát most már körvonalazódik. :)


Posted by Picasa

2009. október 24., szombat

Imádatos receptek regglire, uzsonnára, vacsorára

Ritkán vásárolok felvágottat, viszont a család imádja a halpástétomot.

Hozzávalók:

Nekünk 5 személyre
3 halkonzerv, (én az olajat, ill. a levét le szoktam önteni róla, mert különben túl híg lesz)
1 fej lila, vagy másmilyen hagyma kockára vágva
vaj, amennyit jónak látok - úgy kb. 3 evőkanálnyi
fél citrom leve
egy evőkanálnyi petrezselyemzöld

Fentieket összekeverjük, és ügyelünk rá, hogy nekünk is jusson belőle. :)


Avokádókrém

1 avokádó két személyre elég, szerintem. Nem jó előre többet készíteni, mert ez állítólag csak frissen jó.
Akkor jó, ha puha, a héjából ki lehet kanalazni. Ha barna, az már azt hiszem, hogy nem jó. Ha meg még éretlen, akkor nem tudjuk összetörni. Miután kikapartuk a héjából az avokádót, villával összetörjük. Én egy kis sót, őrölt borsot, és egy pici hagymának a felét szoktam hozzátenni, és mást nem, mert így még érződik az íze az avokádónak is. Piritósra, de friss kenyérre is nagyon finom.

Mexikóban ez a szegények eledele, de tele van vitaminnal, mindenféle tápanyaggal.

Aztán van a tojáskrém, a padlizsánkrém, de gondolom, azt ismeritek.
Szeretjük még az almás sajtos hagymasalátát, nem is tudom, hogy azt leírtam-e? Főleg ősszel és télen nagyon jó, amikor kevesebb a választék friss zöldségekből.

2009. október 23., péntek

"Ilyen finomat...

...még életemben nem ettem" - mondta erre a gombás pulykapörköltre a férjem. Igazából sosem tetszett, ha egy nő azzal dicsekedett, hogy ilyen meg olyan finom főztjével vette le az "urát" a lábáról - láncolta magához... - mertha valóban az lenne a fontos, akkor a pasik csakis és kizárólag a szakácsnőkbe lennének szerelmesek. Na meg sosem tartozott a főzés a kedvenceim közé. :)
Azért néha meglátok egy - egy jó receptet és azért finomat enni szeretek. Bár most nem igazán tudtam kiélvezni, de még főzök ilyet máskor is. :)

Gombás pulykapörkölt

Hozzávalók:

1 kg pulykahús
3 fej vöröshagyma
4 evőkan. olaj
2 evőkanál enyhén csípős mustár
1 kiskanál pirospaprika
3 dl zöldségleves
4 dl tejszín
2 dl száraz fehérbor
40 dkg csiperkegomba
1 csokor metélőhagyma

Elkészítés: az olajon megfuttatjuk az apróra vágott hagymát, és rádobáljuk az apróra vágott pulykahúst. sózzuk, borsozzuk, hozzákeverjük a mustárt és a piros paprikát is.
Felöntjük a borral, levessel, és főzzük 10 percig, majd hozzáadjuk a tejszínt is. Közben előkészítjük a gombát, és azt is hozzáadjuk, majd készre főzzük.


Isteni finom! :)
A receptet az egyik Burdámban találtam, de picit változtattam rajta. Ja, és most a hagyma elmaradt a végéről, mert most nem az újhagyma ideje van, de viszont 4 fej hagymával készült a pörkölt.

Galuska illik hozzá, bár én most rizzsel tálaltam, mert nem voltam jól a héten, nem akartam a galuskával bajlódni.
2009. október 22., csütörtök

Az úgy kezdődött...

...hogy beleszerettem ebbe az anyagba. Gondoltam, varrok néhány táskát belőle. Aztán eszembe jutott, hogy milyen jó blúzt is tudnék varrni magamnak belőle, úgyhogy tökbetegen egyetlen útra vállalkoztam; lementem a boltba, és az utolsó másfél métert megvettem. :) Vígaszképpen, hogy olyan pocsékul vagyok, egy táskát varrtam, de remélem, a blúzt is el tudom készíteni hamar. A táska már a Meskán, én meg nem tudom, hogy pihenjek-e, vagy dolgozzak-e? Azt hiszem, gyógyulok még egy kicsit. :)Posted by Picasa

2009. október 19., hétfő

Kockás szárnyú angyal


Már annyi angyal repül szerte-széjjel, gondoltam, én is útnak indítok egyet. :)
Bár még az őszt sem szoktam meg...


Posted by Picasa

2009. október 17., szombat

Puncs és csoki...


...színekben és kicsit retro, kicsit szecessziós jegyekkel készítettem ezt a táskát. A retro stílust nem igazán szeretem, de ezek az anyagok, amiket választottam a táskához; ezek tetszenek. Úgyhogy igyekeztem valami szépet kihozni a dologból.
Rajzoltam, ragasztottam,applikáltam, szabadon gépi tűztem, ferdepántoztam...
Amúgy mostanra elkapott valami izé... valami bacilus...Posted by Picasa

2009. október 16., péntek

összefüggések

Ma nagyon rossz kedvem volt, és már tegnap elkezdődött, ugyanis az egész napomat a konyhában, az autószerelőnél és az orvosnál töltöttem. Este 8 körül tudtam volna leülni varrni- ha lett volna hozzá energiám. Ma viszont lett egy újabb olvasóm :) , és rajta keresztül találtam vicces dolgokra.
Megosztom veletek, hátha nem vagyok egyedül a pocsék kedvemmel.
Szóval, vicces itt, és itt.

2009. október 14., szerda

Elképzelt történet 2., ahogy egy elképzelt informatikus mesélné

Olvastam a neten, - 1500 kbps sávszélességem van- , jut eszembe: te már előfizettél a 4500 kbps-re? - Na mindegy, azzal is el lehet lenni. Szóval, olvastam a neten, hogy a testmozgás szükséges, és azt is kiderítettem, hogy a napi 5 felállás és megtett út a kávéfőző felé, az kevés. Úgyhogy biciklire szálltam. Előzőleg vettem - persze a neten- egy ultrahanggal működő kutyariasztót, mert bár szeretem az állatokat, de mégis zavar, hogy nincsen rajtuk on, ill. off gomb.
Ahogy haladtam, és jóleső érzéssel nyugtáztam, hogy lejtőn mennyire tud érvényesülni az egyenletes gyorsulás törvénye... egyszer csak egy ismeretlen, beazonosítatlan és előre megjósolhatatlan esemény miatt a zsebemben lévő kommunikációs eszköz kiszabadult a zsebemből és engedve a gravitáció és a szabadesés törvényének ... leesett, elrepült, elszállt, mint áramszünet idején az el nem mentett adatok... - a képernyője pedig összetört. Nem akartam hinni a szememnek, úgyhogy felvettem a lézerszemüvegem is, de azon keresztül sem láttam semmit.
Kerestem egy másik kommunikációs kapcsolódási lehetőséget, és telefonáltam a bájtomnak. Akarom mondani: a bájos páromnak. Felajánlottam neki, hogy vásárolok valami másik telefont, de azt mondta, hogy most már őt is érdekli a technika, meg a kommunikáció újabb lehetőségei, úgyhogy abban maradtunk, hogy akkor most ő választ egy mobiltelefont magának. Nagyon izgultam, hogy képes-e erre, egyedül , egy nő, egy üzletben?
Estére aztán kiderült, hogy egész jól megbirkózott a feladattal, és ráadásként még eddig ismeretlen területeket is kezd meghódítani: nevezetesen az mp3 formátummal ismerkedik.
Meg kell azért hagyni, hogy a gépektől nem idegenkedett, mert van egy varrógépe, meg tavaly vett magának egy újabbat is, de a telefon azért mégis csak jobb, mert azt rá lehet csatlakoztatni a számítógépre. És akkor átküldöm neki a telefonjára azt a játékprogramot, amit én írtam, arra az esetre, ha nem bírná kivárni, míg éjjelente kikapcsolom a netet. Az a címe, hogy: Ki lesz a párod? (szexlabirintus kezdőknek, haladóknak...)
Ne mongyák má, hogy én nem törődök a zaszzonnyal!

Elképzelt beszéd, jótanácsok, stb.

Józsi, Lali, vagy más nevű elképzelt egyszerű ember szájából.
Téma: az utóbbi 10 nap itthon

Barátocskám! Mondok neked valamit. A múltkor az a rohadt telefon kiesett a zsebemből, a rosseb tudja hogyan. Hívom a zasszonyt, mondom neki, mit csináljak, összetört a telefonom. Megyek a M... M...-ba, veszek új telefont. Azt mondja erre a zasszony: ne menj oda, mert annak utálom a reklámját, majd én elintézem. Na, jó, megyek haza, otthon a zasszony nagyon ideges, mert vett egy új telefont, de magának akarja, csak nem bírja kiszedni a simkártyát a telefonjából. Mondtam, hogy jó lesz az új teló nekem is, de azt mondta, hogy hógyisne! - még azt is összetörném. Igaz, a múlt héten a számítógép egerét törtem össze, na de úgy kell neki, miért nem olyan puha, mint amilyeneket a pincében fogunk azóta, amióta a közelben lovakat tartanak?
Na jól van, a szomszéd gyerek szétszedte a telefont, a zasszony kicserélte. Neki olyan finom, fáintos, nőies telefonja volt, na az csörög most az én zsebemben , komám. Há csörögjön nyugodtan, nem látszik azon, hogy bordó, meg kinyitós, meg gömbölű, mert benne van a zsebemben. Meg aztán el is szoktam feledkezni róla, mi a francnak keresnek éngemet, jól megvagyok egyedül is.
Hanem a zasszony meg van tőle bolondulva! Kérdezem, mi a vacsora, hát eros ramazotti mp3 - ban. Barátocskám, nekem rakott krumpli kéne pataki tálban! Na meg utána az erotika.
De ez az asszony állandóan csak varr, meg szabdal... Ha este beletúrok a hajába, sosem tudom, hogy milyen színű cérnában akad meg a kezem? Vagy ha olyan szépen fénylik a haja, vajon mitől? Varrógép olajat kent rá, vagy színátmenetes cérna került oda?
Én mondom neked barátocskám, ne vegyél feleségül olyan nőt, aki szeret varrni. Tele lesz a lakás cafatokkal, de a lukas zoknit zokszó nélkül kidobja, mert azt nem izgalmas megstoppolni. Én azt sem értem, minek egy nőnek izgalom? Én bezzeg izgulhatok minden este, amikor hazaérek, hogy nem rendezte-e át a lakást a textildarabjai kedvéért, és megtalálom-e a sörömet a hűtőben?
Szakácsnőt vegyél feleségül, barátocskám, vagy legalább olyan nőt, aki írni szeret. Mert akkor legalább a lakás tiszta marad. Csak veszel neki néha 1-2 gigabájtot, oszt hadd írja ki, ami a bolondeszébe ötlik, de legalább beférsz a házadba!
Jut eszembe: kéne itthonra egy kis lúdgége tészta a levesbe. Majd mondom a zasszonynak: vegyen giga-tésztát - úgy talán nem felejti el.

2009. október 13., kedd

Itt a rossz idő

Nekem eddig semmi karácsonyi hangulatom nem volt, lévén, hogy pár napja még rövid gatyában (na jó, térdnaciban) és rövid ujjú ingben mászkáltam itthon és 6x leizzadtam, ha beültem a kocsiba... Párom mutatott tegnap ilyen vicces képeket, gondoltam, megosztom veletek.
Még több ilyen vicces képet találtok itt .
Találtam fini téli zenét is - mostanában mp3 -as letöltésekkel töltöm az időm egy részét. (Kaja azért lesz. :) ) Azt még nem tudom, hogy lehet felrakni a blogra, de próbálkozom. :)

2009. október 10., szombat

Türkiz kincseim

Ezen a héten az új telefon volt a legérdekesebb. Pl. amikor az én hajdani telefonom elkezdett csörögni, jobban mondva: bilidzsin-t játszani a párom nadrágjában, úgy térd-magasságban. :) Nagyon vicces volt, mert éppen irtóra el volt gondolkozva, úgy állt a konyhapult mellett, mint aki soha semmi viccet nem hallott életében... És akkor csörgött a bilidzsin. :) Meg kéne tanulnom már végre angolul. :P
Szóval, nem tudom, hogy az új telóm akksija mennyire szuper, mert minden másnap töltöm- és nagyon sokat hallgatom a jó kis zenéket. :)
most már remélem, nem fogja elveszíteni, meg eltörni, meg semmit sem fog senki csinálni a telefonjával, de ha csinál is, én ezt a telefont nem adom tovább. Most itt ezt írásba is adtam. :)

Varrni varrtam, a takarítás, hát... most böngészem a netet, hogy megtaláljam a kedvenc zenéimet. Ami nem könnyű, mert általában nem tudom sem az előadót, sem a címet, csak örülök, ha hallom a rádióban. :) De most új fejezet következik. :)
Zenélő portörlőrongy nincsen még? ! :)


Posted by Picasa

2009. október 8., csütörtök

Ez igazából türkiz akar lenni
Posted by Picasa

2009. október 6., kedd

Már azt hittem, ...

... hogy minden rendben fog menni, én varrok szorgalmasan egyedül, rendületlenül... ;) Nem akarom hosszan taglalni, de ma minden volt. :) Sütöttem kenyeret tányérban és légkeveréses sütőben, sütöttem pizzás tekercset, az nem lesz elég vacsorára, úgyhogy újra főznöm kell, rohantam orvoshoz az egyik lányommal, elindítottam a másik lányomat Romániába, mert megjelent ott egy könyv, amit ő illusztrált, csak éppen nem tudtuk kideríteni, hogy pontosan mikor is indul busz oda? Közben telefont váltottam, mert úgy döntöttem, hogy ha a párom összetörte a mobilját, akkor majd én odaadom neki az én régebbi telefonomat - azt nyugodtan dobálhatja... Az új telefonom nem kompatibilis a régi simkártyámmal, úgyhogy számot is váltottam - most kb. 5 név van a telefonomban, úgyhogy ha ki kell keresni valami nevet, hamar megtalálom. :)
Felhívtam egy régi haveromat, hogy tudakozódjak valami felől- hát kiderült, hogy ő elmegyógyintézet lett - merthogy államvédelmi hivatal volt régen- változik a világ. :)
Be kell vallanom, egész nap kis hangyákkal küzdöttem a fejemben - de amikor felcsendült a Dirthy Dancing dallama az új telómon, kisimultak a gondolataim, az arcvonásaim, könnyűek lettek a lépteim és csa-csa lépésekkel cifráztam a mozdulataimat, amikor felmostam a konyhát. :) Hiába, szerelmes vagyok a táncba, a zenébe, a szerelembe. :)
Ne is hívjatok, nem vagyunk itthon. Én sem és a hangyák sem. :)

2009. október 5., hétfő

Őszies, diákos, cafatos...


...táskát tettem fel a Meskára, és kb. 1 óra alatt elkelt. :)


Posted by Picasa

2009. október 4., vasárnap

Divatbemutató :)

Nem tudom, ismeritek-e azt a neten keringő e-mailt, melynek az a címe: A nő és a tükör.
Röviden összefoglalva arról szól, hogy amikor a kislány belenéz a tükörbe, királylányt lát. :)
Itt meg kell jegyeznem, hogy amikor az én kislányom 4 éves volt, engem meg Hamupipőkének látott, úgyhogy ezüst tálcán kérte tőlem az éppen aktuális vacsit, kakaót, ilyesmit... Szerencsére kinőtte. :)
Szóval a tükör a kislánykor elmúltával mutat pattanást, és egyéb hibákat - általában nem azt mutatja, amit a Nő látni szeretne. Aztán amikorra sikerül átértékelni a dolgokat, és leküzdeni a frusztrációt, hogy nem elég szép az alak, nem elég szép ez meg az , és még 1000 hiba ... addigra 80 éves. :)
Ezt végiggondolva, úgy döntöttem, hogy bölcs leszek, mint egy 80 éves, és nem törődök vele, hogy mit mutat a tükör, elindulok meghódítani a világot. :) De min. megmutatom nektek az új kabátomat. Nincs próbababánk, úgyhogy be kellett vetnem magamat.
Eredetileg csak az ujjára terveztem díszítést, meg a varrásvonalakba elöl egy kis mintás anyagot- nem is tudom, mi ennek a szakszerű neve? Aztán rájöttem, hogy a cipzár agyon csapná ezt a romantikus stílust, úgyhogy elkezdtem gondolkozni. Eszembe jutott, hogy Colette valamelyik ruháján láttam ilyesmi megoldást, úgyhogy kölcsönvettem az ötlelét. És lett egy elegáns kabátom. :)
Posted by Picasa

2009. október 3., szombat

Vállon átvetős táska
Posted by Picasa

2009. október 1., csütörtök

Másik végre-valahára :)

Íme a "Csilláros" angyal :) , illetve a kép, az angyal, amit Anaisz csilláros képe ihletett.
A lányom, aki most nagyon rajzolni tanul, azt mondta, hogy neki nem tetszik az arca. Hát, a középkori stílusra nem éppen a rokonszenves , bátorító mosolyú, nyílt tekintetű ábrázolások jellemzőek. Igaz, én megcsinálhattam volna azért ilyenre, de nem bírtam. Nem is tudom, hogy nézett volna ki? Mindenesetre: imádom a szabad gépi tűzést, úgyhogy most kiéltem magamat. :)
Már a fejemben van egy másik kép, már csak meg kell valósítani...Grün und elegant auf DaWanda
Mini_logo

Entdeckt auf DaWanda

Von: granatalma

Grün und elegant

DaWanda Shop-Widget
Related Posts with Thumbnails

Followers

Labels

ablakképek (1) adventi (1) ajándék (15) alkotás (1) angyalkák (5) anyagok (3) anyukám (3) applikáció (3) apróságok (13) asztalterítő (1) babajáték (2) barátság (4) barna (2) bartell (1) basanadrág (2) blúz (1) címke (1) csak úgy (10) csere-bere (1) csíksomlyó (1) dekoráció (3) díszítés (1) dühöngés (4) édesség (1) egérke (1) egész ruha (6) egészségünk (10) ékszer (2) ékszerek (5) eladó (1) eladó textilek (2) elköltöztem (1) élmények (1) emlékek (1) emlékezés (1) érdekességek (2) erdélyi kirándulás (4) események (13) esküvő (2) eszközök (2) etsy (2) éves terv (1) ezmegaz (1) fali tároló (1) faliképek (4) faliszőnyeg (5) fárasztó (1) festés (2) figurák (1) film (4) fogyókúra (1) foltvarrás (139) fonalak (1) fotók (2) függöny (3) függőségek (1) gerinctorna (2) gondolatok (26) gyerekdolog (15) gyerekeknek (5) gyerekrajz (2) gyerekruha (1) gyöngyök (3) gyümölcskenyér (1) házi áldás (4) helyipénzek (1) hétköznapok (1) hímzés (1) hitelek (1) hittan (4) horgolás (13) humor (10) húsvét (4) húsvéti (1) illusztráció (1) indiai anyagok (2) influenza (1) internet (1) japán táska (8) játék (21) jelképek (6) kacagva angolul (1) kalandok (3) kámzsa (1) karácsonyi (26) kék (1) kék ruha (2) kelta technika (1) kert (2) kiállítás (6) kifesthető (3) Kipécézve (1) kirándulás (7) kitűzők (3) könyv (1) környezet- és varróbarát bevásárlótáska (3) környezetbarát megoldás (1) kötés (33) közérdekű (3) kreatív (4) kutya (1) lakberendezes (1) lakberendezés (2) macska (4) macskaszemes (1) mandala (3) maradék felhasználása (1) mesés blog (1) mikulás (1) motívumok (6) munkafolyamat (17) narancsos (2) német (3) népművészet (9) neszeszerek (13) női dolgok (1) női felső (1) nyári (1) nyárias (1) nyelvtanulás (2) nyereményjáték (1) okos válasz- szép ajándék (1) online oktatás (1) online tanterem (1) otthon (3) ötletek (7) P.I.F. (1) pályázat (1) papírmunka (3) parna (1) párna (8) párnák (16) pasis anyagok (3) patchwork (1) pénztárcák (3) pénzügyek (5) perzsa minta (2) PPO (1) procionos festés (3) rajz (6) receptek (21) régiség (2) rendezvény (1) rendezvények (1) retro (1) romantikus (1) rózsa (1) rózsás (1) rózsaszín (1) ruha (3) ruhadíszítés (4) sablon (4) sapka (2) selyemfestes (3) selyemfestés (25) selyemkendő (3) shabby chick (1) sorsolás (1) sport (2) stílus tanácsadás (1) sütemény (1) szabad gépi tűzés (17) szabadkaros tűzés (5) szabás-varrás (2) számláló (1) szecesszió (1) szeminol-technika (1) szerelem (1) színezhető (1) szív (1) szökőkút (1) szüret (1) szütyő (1) takaró (11) tartók (6) táska (78) táska foltvarrás (2) táskák (59) tavaszi (3) tavaszi dekoráció (1) tél (3) templom (1) tények (1) tervek 2009 -re (1) testtáska (2) textilfestés (3) textilművészet (1) történet (13) tulipános (1) tunika (1) új honlap (1) újrahasznosítás (2) usb-re csatlakoztatható pohármelegítő (1) ügyek-bajok (4) vállon átvetős (2) varrás (9) vásár (7) védekezés az influenza ellen (5) vicces (53) vidám (1) virág motívumok (2) virágok (2) virágos (2) viselet (2) webkamera (1) zöldes (1)